de el rayban » Lun Aug 09, 2010 12:27 am
Yo daca te zgarie pula este din causa ca nu stii ce sa spui.2 pentru inculti care nau inca inteles ca expressia Cumparati 2 album inseamna ca albumul este bun asta nu e treaba mea ca pin acuma credeam ca intelegeti voi singuri ca rominu nui prost.are ambitie si asta este correct..si ce nu intelegi la limba mea,,ajutama pulica ca poate mai revin ..3. Scrisul sfint de pwla nu se duce cu apa vasilica...asta inseamna ca daca vrei sa vorbesti de ceva concret asta jos palaria.am trecut fasa unde imi era frica de ce pot sa spuna uni de mine. Niggaz and bitchez made man may be by mistake hopefully not biut it s'not tha fuckem point.idiot eu ? Tu la fel 1la 1 unde te duci acuma ??? a castigat chiar daca mingea no traversat linia. Asta nu m atinge ca ambitia este ce are nevoie omul sa se simta in viata But nu ambitia nu potrivita. Mi so sculat undita de mai multe ori ca cocosul lu mata... Asta eu am inventato cu romana mea slaba si daca mai scriu si rau scusatima romini adevarati ca toti stiu ca messagerul este mult mai usor to diss ca messagul lui.. Ps Romania hip hop. Lol. Eu nu stiu cine are bani cine e iubit in romania si nici nu ma intereseaza . I don t give a piece of my orange. Cumicu nr 1. Ce ma interesseaza e muzica. Si asta din 1992 so daca vrei sami spui tu treaba cu puiu cu ata cu HASmocaresss leaua buleaua... I don t care.... Va respect toti citi sinteti asta e inima adevarata ... Scrie un vers pe foaie cistigi. Mult mai mult..... ..PEAce tyo all ya bItches tanks modems.. We appreciate ya feedbacks..We are turbo sticks we need to know. .. Go back to india nigga!!!!!! Yo love ya romania exact asacum mai iubiti si pe mine...get in ya ass nigga ... Batrinu recordz .... Pss sorry but puya no cedryk no ammmmm no vescan Nooooooooo.. Ammmmmmmmmmmmmm parazitii ok muzica e ok. Brio sha excellent ( avasand prin furtuna) ammmmmmmmmmm ammmmmmmmmm ais chef ok good. I aint listen his album complet. Peace romania.... Daca vescan raminea cu cumicu poate mai intelegea niste lucruri importante dar cred ca .... Nu ma omul prost nu se schimba idea. . Cumicu nr1. Si vescan 40 de etage mai jos.. Peace rominia.. Ps acuma aveti ce critica ,,,nu modul in care ma auto appreciez..
CRucea mati iti cumpar eu MCdonald