Cumicu - Un Nenorocit (2010)

"Nenorocitu
Prezint albumu
Bun merge bitu ! "

Re: Cumicu - Un Nenorocit (2010)

Mesajde el rayban » Dum Iul 18, 2010 7:03 pm

Better dayz promess to hold on .
CRucea mati iti cumpar eu MCdonald
el rayban
Padawan

Localitate: sherbrooke qc Canada suceava born si am plecat in 1990

Mesajde el rayban » Lun Iul 26, 2010 5:07 am

Ok ok ok pieces of fancy skins..yo despre 28 ani se vorbeste am aproape 30 si am inceput sa ascult hyppyy hoppyy cu rund mc nwa .doggystyle album snoop.. Classic . Tha chronic1992 deez nuts.. Das efx a 40 and a blunt ..hitz from tha bong 1993cyp hill Nas illmatic NY state of mind .mc ren ruthless 4 life eazy e fuck my babys mama .funk master flex funk doobiest mr tripp a lott Makaveli1 makaveli2 makaveli 3. 56789.. Mc newyork i mean..method tical bring pain. Wc shadiest one ..west side connection just dippin onyx .. death row heltah skeltaah.. Magnum force..alkaholiks Delinquent Habits return of tha tres delinquentes..psycho realm movin throught ta streets .yo pot sa continu dar de 20 de ani sint la 40 km de usa .. Am trait la usa americanilor.roman am ramas si vad situatia din exterior. cunosc muzica mai bine ca mute aripe.nam familie nam copii si asta fac rep ascultat de ani de zile. 8 ore de lucru si 10 ore demuzica. Am trait 6 ani cu Tres puntos who show me tha real hip hop livin .aveam 13 ani si aveau 25 ani.hip hop? Ha asa este orcare album de orcare artist sint todeauna 4 sau 5 melodii bune si restu devin bune cu timpul din causa ca acultatoru sa formeaza cu ani si la inceput nu este capabil sa inteleaga unde este smecheria in fiecare melodie. ...... In adoilea rind nu te poti cica in gustul omului adica fiecare om are gustulire lui. Mii de ganduri 10.mie jena 10. Nenorocit 10. Liber10. Cumicu intelege tha fuckem beat like no one in romania. Right now... ¤¤ o sa fie o vreme unde mc din romania o sa fie toti impreuna (nam zis nimic) ¤¤ no more diss cause poezia nare dusmani in casa iei. Who tha fuck cares about tha money?? Money e boala separa oameni... Chiar daca oameni au bani sa omoara intre iei sa aiba mai multi..la traiala este si lux. Ca femeiele unde vezi o capra sint mai multe ...Rayban.

:D
el rayban
Padawan

Mesajde Adverss » Lun Iul 26, 2010 1:19 pm

:|
Imagine
Adverss
Tibi draga

Mesajde DarkMan » Vin Iul 30, 2010 1:02 pm

el rayban, prietene, esti idiot?
N-am incercat niciodata sa ma scuz pentru ce sunt...caci in felul meu gresit...sunt...unic pe pamant...
DarkMan
Jedi Knight

Mesajde Explicit » Sâm Iul 31, 2010 8:00 pm

da ce ai cu omu ? so luat de familia ta ? :wank:
Explicit
Obi Wan Kenobi

Mesajde RuSu » Sâm Iul 31, 2010 10:37 pm

DarkMan scrie:el rayban, prietene, esti idiot?

Si pe ce baza intrebi tu daca omu e idiot ? Ce ti s-a parut asa nelalocul lui de il jignesti?
"Daca iti place, inseamna ca esti bolnav, asculti muzica bolnava pentru minti bolnave"
RuSu
Luke Skywalker

Mesajde hope » Dum Aug 01, 2010 7:59 pm

el rayban scrie:Asta este muzica . Triple respect on aggregate. Respect pe prispa respectului. Cumparati 2 album fiecare . Unu in masina si unu de ascultat in casa. This is real music iknow .. I Listen that why i know.yo si t achete pas l'album you will feel like a dick. Cumicu batrinu recordz rep real music. Te llega citeste gindestete intreabate timp si bunavointa te aduce la momentul unde esti adevarat.

De ce ar cumpara un fan 2 albume???
Crezi ca asta ar trebui sa faca un fan?
Apropo, omule, mai bine postezi in engleza. Ma zgarie pe creieri sa vad cum iti bati joc de limba romana... Si da, stiu ca esti plecat demult din tara dar totusi...
Sunt suma experientelor, gandurilor si oamenilor din viata mea.
hope
paradox ambulant

Mesajde Adverss » Joi Aug 05, 2010 7:50 pm

Poze de la evenimentul din Alba Iulia

http://blacksheepsound.ro/ais-cumicu-al ... -poze.html
Imagine
Adverss
Tibi draga

Mesajde el rayban » Lun Aug 09, 2010 12:27 am

Yo daca te zgarie pula este din causa ca nu stii ce sa spui.2 pentru inculti care nau inca inteles ca expressia Cumparati 2 album inseamna ca albumul este bun asta nu e treaba mea ca pin acuma credeam ca intelegeti voi singuri ca rominu nui prost.are ambitie si asta este correct..si ce nu intelegi la limba mea,,ajutama pulica ca poate mai revin ..3. Scrisul sfint de pwla nu se duce cu apa vasilica...asta inseamna ca daca vrei sa vorbesti de ceva concret asta jos palaria.am trecut fasa unde imi era frica de ce pot sa spuna uni de mine. Niggaz and bitchez made man may be by mistake hopefully not biut it s'not tha fuckem point.idiot eu ? Tu la fel 1la 1 unde te duci acuma ??? a castigat chiar daca mingea no traversat linia. Asta nu m atinge ca ambitia este ce are nevoie omul sa se simta in viata But nu ambitia nu potrivita. Mi so sculat undita de mai multe ori ca cocosul lu mata... Asta eu am inventato cu romana mea slaba si daca mai scriu si rau scusatima romini adevarati ca toti stiu ca messagerul este mult mai usor to diss ca messagul lui.. Ps Romania hip hop. Lol. Eu nu stiu cine are bani cine e iubit in romania si nici nu ma intereseaza . I don t give a piece of my orange. Cumicu nr 1. Ce ma interesseaza e muzica. Si asta din 1992 so daca vrei sami spui tu treaba cu puiu cu ata cu HASmocaresss leaua buleaua... I don t care.... Va respect toti citi sinteti asta e inima adevarata ... Scrie un vers pe foaie cistigi. Mult mai mult..... ..PEAce tyo all ya bItches tanks modems.. We appreciate ya feedbacks..We are turbo sticks we need to know. .. Go back to india nigga!!!!!! Yo love ya romania exact asacum mai iubiti si pe mine...get in ya ass nigga ... Batrinu recordz .... Pss sorry but puya no cedryk no ammmmm no vescan Nooooooooo.. Ammmmmmmmmmmmmm parazitii ok muzica e ok. Brio sha excellent ( avasand prin furtuna) ammmmmmmmmmm ammmmmmmmmm ais chef ok good. I aint listen his album complet. Peace romania.... Daca vescan raminea cu cumicu poate mai intelegea niste lucruri importante dar cred ca .... Nu ma omul prost nu se schimba idea. . Cumicu nr1. Si vescan 40 de etage mai jos.. Peace rominia.. Ps acuma aveti ce critica ,,,nu modul in care ma auto appreciez..
el rayban
Padawan

Mesajde Cumicu » Lun Aug 09, 2010 2:27 am

rayban a innebunit de tot.abia astept , abia astept...
ANTICALOFIL
http://www.youtube.com/watch?v=prC8cZhDw6g
Nu este greu sa faci muzica rap, e greu sa fii hip hop
http://www.youtube.com/watch?v=qOiX2CUPwrg
Femeile prind mai greu metafora
"Muzica este logica ....viata nu" Rayban
Cumicu
ANAKIN

Mesajde Adverss » Lun Aug 09, 2010 2:57 am

ai de mine :|
Imagine
Adverss
Tibi draga

Mesajde el rayban » Lun Aug 09, 2010 7:19 am

8). Astepti sa ieie vescan una in birna sau criticile... Adevarat este ca talent este in rominia dar scot multe porcarii ... Nenorocit albumul este deosebit foarte a parte de ce sa face in hip hop. Differenta e ca este fluid homogen LOGIC .. Fum din tigara un nenorocit sint sigur ca uni sa intreaba de ce cumicu nu striga in microfon pe piesa asta .. Asta se numeste trance .. Smoke a good puff of DMT and tell me who bang tha mic better ? .... Buna cititi oameni cinstiti Ps e adevarat ca nu sint poate tare in romineste dar cind scriu ""te llega"" este spanish si pe asta o cunosc ca romaneste. Franceza este limba mea cea mai tare ... You know what i mean ??? FAcem rep si nu pricepi.. Intru un metru nu sint tôt deauna 100 de cm e =mc2. I know i listen... Peace
el rayban
Padawan

Mesajde Reshad » Mie Aug 11, 2010 5:20 am

Deștept albumul, ești cu adevărat un nenorocit :lol:
Toti gandim la fel, numai ca ne exprimam diferit!
Reshad
Padawan

Mesajde el rayban » Mie Aug 11, 2010 5:50 am

Mie jena piesa cea mai tare.greu de zis dar ...TRAiasca hip hop rep Clujean #1111111 cluj ...BAtrinu recordz ...WAy of tha future.
el rayban
Padawan

Mesajde Joker » Joi Sep 09, 2010 8:26 pm

Cumicu asta rupe tot. Nu trebuia sa puna albumele lui la download.. sincer. am fost foarte dezamagit cand am vazut k se pot lua moca :shock:
Joker
Padawan

Anterior

Înapoi la Cumicu - Un Nenorocit (2010)