Cumicu - Mi-e Jena

Albumele solo semnate de Cumicu

Moderatori: dope, Bufu, Cumicu

Mesajde radu3 » Sâm Noi 08, 2008 1:08 am

...lirica tare...negativ tare...

...bafta mai departe
radu3
Jedi Master

Mesajde Bugy » Sâm Noi 08, 2008 1:10 am

ciupy scrie:
Danez scrie:tare piesa...foarte tare .."mai pui ceva promo`uri?..macar inca 7-8 piese de pe album..sa ne facem o parere sa stim daca dam banii sau nu"

daca ai facut aluzie la ce ziceam eu, la cumicu nu e cazul. are deja 2 albume ca "promo". tu nu ai decat 3-4 piese care nu m'au convins inca sa risc. zic asta pentru ca gangsta nu e chiar genul meu preferat.

in legatura cu piesa... nu trebuia sa apara un e.p. cu numele asta? ai renuntat la proiect? va aparea doar l.p.?

Motivu pentru care ar trebui sa cumperi albumu e ca am pus ochii pe un E Classe, sti?
Tzapa-te pe vinilin, citeste, comenteaza si da mai departe!
http://injurii.blogspot.com

Albumul meu solo, facut in casa, la altu` in casa, anu` trecut, il gasiti la "Download" pe:
www.muzica-cnf.com
Bugy
Bici Facăr

Mesajde Danez » Sâm Noi 08, 2008 1:13 am

inca ceva...daca exista un om in romania care ...la a cheltui cateva zeci de RON ...considera a risca..da`mi voie sa spun ca omu` ala valoreaza mai putin decat un album indiferent cat de bun sau prost este(albumul)..si..ma gandesc eu daca as risca sa ajunga muzica mea la el.

(nu stiu cat ai inteles din asta..si nu fac aluzie la tine..vorbesc de "RISCU de a cumpara un cd ")
Ultima oară modificat de Danez pe Sâm Noi 08, 2008 1:44 am, modificat 1 dată în total.
"esti un personaj caruia`i place ..sa linga..sa traga..sa suga/
cand e de rau sa fuga..da noi te`am turnat da`te`n mortii tai de sluga/"
Danez - Dirigentie [soon..workin on it]

http://forum.sagradafamilia.ro
www.sagradafamilia.ro
Danez
Lacatus mecanic-> Demontez fraieri

Mesajde Cortex » Sâm Noi 08, 2008 1:31 am

Imi place piesa,nu e deloc comerciala.
Cortex
Obi Wan Kenobi

Mesajde ciupy » Sâm Noi 08, 2008 2:02 am

Danez scrie:
ciupy scrie:
Danez scrie:tare piesa...foarte tare .."mai pui ceva promo`uri?..macar inca 7-8 piese de pe album..sa ne facem o parere sa stim daca dam banii sau nu"

daca ai facut aluzie la ce ziceam eu, la cumicu nu e cazul. are deja 2 albume ca "promo". tu nu ai decat 3-4 piese care nu m'au convins inca sa risc. zic asta pentru ca gangsta nu e chiar genul meu preferat.

in legatura cu piesa... nu trebuia sa apara un e.p. cu numele asta? ai renuntat la proiect? va aparea doar l.p.?

sa sti ca idealul meu in viata de azi incolo va fi sa te conving pe tine... no offence , dar chiar nu ma chinui sa conving pe cineva. repet. cine va considera ca merita sa dea 2 lei pe album bine..cine nu...din nou..bine

20 poate :P. pt 2 lei nu se merita sa'l scoti. si nu, nu trebuie sa incerci sa ma convingi :).

Bugy scrie:
ciupy scrie:

Motivu pentru care ar trebui sa cumperi albumu e ca am pus ochii pe un E Classe, sti?

nu se imbogateste nimeni dintr'un album. asta e clar. si daca s'ar imbogati nu mi'ar pasa. nu de asta ceream promo.. ca nu cumva sa cumpar eu albumu si sa'ti permiti tu prima rata la masina(de spalat de jucarie.. cam atata iei cu 20 de lei. chiar mai putin, ca nu'ti iasa profitul atat)

Danez scrie:inca ceva...daca exista un om in romania care ...la a cheltui cateva zeci de RON ...considera a risca..da`mi voie sa spun ca omu` ala valoreaza mai putin decat un album indiferent cat de bun sau prost este(albumul)..si..ma gandesc eu daca as risca sa ajunga muzica mea la el.

(nu stiu cat ai inteles din asta..si nu fac aluzie la tine..vorbesc de "RISCU de a cumpara un cd ")

poate e exagerat cuvantu, dar cred ca ai inteles ce am vrut sa zic. nu e ca si cum ai cumpara un cd si ti'ai pierde apartamentu ca nu mai ai bani de rata. era vorba ca iei ceva si nu'ti place doar pentru ca nu ai putut sa'l "testezi".

scuze de off-topic :). nu mai postez aiurea. adevarul e ca nu prea cumpar eu albume, decat foarte rar si cand iau ceva vreau sa'mi placa :)
ciupy
Obi Wan Kenobi

Mesajde kryp » Sâm Noi 08, 2008 2:46 am

ciupy scrie:adevarul e ca nu prea cumpar eu albume, decat foarte rar si ...

hai sa facem un slogan din asta. toti in cor la 2-10!
stau in miez de noapte / te vad in soapte/ e crud de frig si dintr-o data / am realizat ca nu mi-am spalat sosetele
kryp
Batran Senil

Mesajde Bugy » Sâm Noi 08, 2008 2:49 am

ciupy][quote="Bugy scrie:
ciupy scrie:

nu se imbogateste nimeni dintr'un album. asta e clar. si daca s'ar imbogati nu mi'ar pasa. nu de asta ceream promo.. ca nu cumva sa cumpar eu albumu si sa'ti permiti tu prima rata la masina(de spalat de jucarie.. cam atata iei cu 20 de lei. chiar mai putin, ca nu'ti iasa profitul atat)

[/quote]

Ai vazut? Tocmai despre asta e vorba, ca tu daca o sa cumperi un cd cu un anumit artist, nu o sa-l imbogatesti, dar o sa ii arati ca il respecti atat pe el, cat si munca depusa de el.
In ceea ce ne priveste, daca vei considera ca merita sa renunti la 4 beri pentru acest album, o vei face, daca nu, nu, pentru ca pana la urma, gusturile nu se discuta!
Si acuma sa lasam partea asta pentru Cumicu. Pe noi ne gasesti la "Anunturi".
Numai bine!

Albumul meu solo, facut in casa, la altu` in casa, anu` trecut, il gasiti la "Download" pe:
www.muzica-cnf.com
Bugy
Bici Facăr

Mesajde Bufu » Sâm Noi 08, 2008 5:06 am

alo... gara.... nu denigrati discutia, aici e vorba de Mi-e Jena... multumesc.
Mi-am pus semnatura ca eram singuru fara linia asta : ^

MySpace: http://myspace.com/bufusagrada
Official: http://www.sagradafamilia.ro
Bufu
Din Morga Vitrega

Mesajde Bugy » Sâm Noi 08, 2008 5:21 am

Bufu scrie:alo... gara.... nu denigrati discutia, aici e vorba de Mi-e Jena... multumesc.

Ce sa zic Bufule de piesa? De cand cu Killah s-a schimbat, nu mai e el, e comercial, clipuri cu femei dezbracate, mare pimp, ce sa zic?! :P Glumeam!
Io n-am auzit piesa naspa de la omu` asta... n-am auzit. Aveti careva?!

www.muzica-cnf.com
Bugy
Bici Facăr

Mesajde KeTon » Sâm Noi 08, 2008 10:27 am

Un nenorocit...asta esti cumicule....adik asta esti in ochii altora...si stii dc?pentru ca spui pe fatza tot...asta te face sa fii "Cumicu"...abia astept albumul....si sa vedem cum sa sta treaba..poate faci o lansare si la Toplita.... numa bine de la RoUpRec... si bafta multa.....sal...
:)>-
KeTon
Padawan

Mesajde Lil_Miss_Sunshine » Sâm Noi 08, 2008 10:29 am

sa-mi bag una ca plec cateva ore si ma intorc si dau de piesa.....prea misto ma' guy... ;)
life as a shorty shouldn't be so rough... i ain't got to breackdance i ain't got to freestyle just to prove i'm hip hop....i'm a grown ass girl... ;)
Lil_Miss_Sunshine
95-u'

Mesajde Bob Hope » Sâm Noi 08, 2008 12:33 pm

Vad ca mi-ati sters mesaju, sau nu stiu de ce nu apare... asa ca mai intreb o data.
Cine a facut scratch-urile ? Nu inteleg de ce ati evita raspunsul la o intrebare simpla ca asta :o
Bob Hope
Obi Wan Kenobi

Mesajde GodzoreL » Sâm Noi 08, 2008 12:36 pm

viewtopic.php?t=686&start=270

Ai uitat unde ai postat , Bre !
GodzoreL
Luke Skywalker

Mesajde Bob Hope » Sâm Noi 08, 2008 12:38 pm

ah, da. :lol:
imi cer scuze, sunt inca ametit. dar tot astept raspuns.
Bob Hope
Obi Wan Kenobi

Mesajde ciprianbzg » Sâm Noi 08, 2008 1:44 pm

frumoasa piesa:D
bine k inca stam pe jar....
ciprianbzg
Jedi Knight

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Cumicu