Logic scrie:Mie mi-e simpatic omu, pace
Idem.
Moderatori: dope, Bufu, Cumicu
Logic scrie:Mie mi-e simpatic omu, pace

el rayban scrie:Yo cumicu ultima piesa cu chef e Buna multa lucrare in spate si nu e orcine care poate sa inteleaga and feel that shit . Cind termini al patrulea timp we feel tha high groove in pausa miscari. Greu de explicat . Exact ce caut ca lautari. Rep adevarat . Number 1 i like. . Este talent in romania .rep pina cadem toti intre patru scanduri.peace
el rayban scrie: . Cind termini al patrulea

Megiddo scrie:ba, e canadian, vad ca.
cunosc si eu unu' ca si el, plecat in Canada cand era mic, si tot cam rau vorbeste romana (desi nici CHIAR asa rau), asta e, asa-s canadienii
el rayban scrie:Megiddo scrie:ba, e canadian, vad ca.
cunosc si eu unu' ca si el, plecat in Canada cand era mic, si tot cam rau vorbeste romana (desi nici CHIAR asa rau), asta e, asa-s canadienii
Daca eram canadian in inima nici nu as fii aici. Astea aici nu sint oameni. 0 educatie 0. 0 compassiune 0 omenie. In romania oameni au timp sa fie oameni. In canada ai tôt ce vrei dar nu oameni care au timp de vorbit sau de ascultat. Este un system unde nai timp sa te caci. Cei mai prosti oameni de pe pamint. Canada o fost facuta cu 200 de curve si 200 de puscarias. Nu ma crezi citeste historia de la nouvelle france dude. 1492 christobal colomb. Valuarea in viata sint oameni nu averea ca un omul nu se inlocueste. Ca sanatatea si dragostea. Peace

el rayban scrie: Cei mai prosti oameni de pe pamint.

Megiddo scrie:tocmai asta e problema. o duc prea bine, au prea multa libertate.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator